Milnik za tekoče milo, 0,5L, Vialli, Črn

VIALLI S5B je elegantno oblikovan milnik za tekoče milo

je idealna izbira za vse, ki cenijo kakovost, praktičnost in estetiko. S svojo vzdržljivostjo in elegantnim videzom bo zadovoljil še tako zahtevne uporabnike ter doprinesel k urejenosti in higieni vašega prostora.

 

Share this product

Opis

VIALLI S5B Črn Milnik za tekoče milo 500ml

VIALLI S5B je elegantno oblikovan milnik za tekoče milo,

ki prinaša praktičnost in estetsko dovršenost v vašo kopalnico ali kuhinjo. Izdelan je iz visoko kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in odpornost proti vsakodnevni uporabi.

Ključne lastnosti:

  • Kapaciteta: Milnik ima prostornino 500 ml, kar zagotavlja redkejše polnjenje in dolgotrajno uporabo brez pogostega dodajanja mila.
  • Material: Izdelan je iz trpežne plastike, ki je enostavna za čiščenje in vzdrževanje, obenem pa odporna na poškodbe in korozijo.
  • Barva: Črna barva daje milniku eleganten in moderen videz, ki se odlično poda k različnim stilom notranje opreme.
  • Uporaba: Primeren je za različne vrste tekočega mila, gelov in losjonov, kar omogoča široko uporabnost v različnih prostorih, kot so kopalnice, kuhinje, pisarne in delovne prostore.
  • Dizajn: Kompakten in ergonomski dizajn omogoča enostavno namestitev in uporabo. Milnik je zasnovan tako, da zagotavlja optimalno doziranje mila z vsakim pritiskom.

Prednosti:

  • Higienska uporaba: Doziranje mila s pritiskom na črpalko preprečuje kontaminacijo vsebine, kar prispeva k večji higieni.
  • Enostavno polnjenje: Zgornji del milnika se enostavno odstrani, kar omogoča hitro in brezskrbno polnjenje.
  • Estetika in funkcionalnost: Kombinacija moderne estetike in funkcionalnosti poskrbi za eleganten dodatek v vsakem prostoru, kjer je potrebna uporaba tekočega mila.

VIALLI S5B Črn Milnik za tekoče milo 500 ml je idealna izbira za vse, ki cenijo kakovost, praktičnost in estetiko. S svojo vzdržljivostjo in elegantnim videzom bo zadovoljil še tako zahtevne uporabnike ter doprinesel k urejenosti in higieni vašega prostora.


Dimenzije 50 x 34 x 39 cm


Material ABS


 Parcel + Box (24 pcs)


Teža 9,50  kg

 

Dodatne informacije

Barva

Črna

Tip

Milnik za tekoče milo

VIALLI

Milnik