Podajalnik za dezinfekcijo 0,5L, Tork, bel

Podajalnik za dezinfekcijsko sredstvo, Tork Mini

Podajalnik za dezinfekcijsko sredstvo iz linije izdelkov Elevation je primeren za vse lokacije in se lahko uporablja s širokim naborom Tork mil, razkužil in losjonov v zaprtih plastenkah.

Kategorija:

Opis

Podajalnik za dezinfekcijo 0,5L, Tork, bel

Podajalnik za dezinfekcijsko sredstvo, Tork Mini

Podajalnik za dezinfekcijsko sredstvo iz linije izdelkov Elevation je primeren za vse lokacije in se lahko uporablja s širokim naborom Tork mil, razkužil in losjonov v zaprtih plastenkah. Podajalnik za dezinfekcijsko sredstvo je potrjeno preprost za uporabo in zagotavlja dobro higieno rok za vse uporabnike.  Podajalnik za dezinfekcijsko sredstvo iz linije izdelkov Elevation so funkcionalne in moderne oblike, ki bo na vaše goste naredila trajen vtis.

  •  Podajalnik za dezinfekcijsko sredstvo pomaga zagotavljati dobro higieno: tovarniško zatesnjena plastenka z novo črpalko ob vsakem ponovnem polnjenju pomaga zmanjšati tveganje za okužbo in zaščiti formulacije vse do uporabnika.
  • Enostavna uporaba in polnjenje podajalnika za dezinfekcijsko sredstvo sta dokazana s certifikatom tretje stranke * – spodbuja dobro higieno rok pri vseh uporabnikih, tudi pri otrocih in starejših osebah
  • Prihranite čas za čistilno osebje: Certificirano preprosto ponovno polnjenje ** v manj kot 10 sekundah ***
  • Optimizirajte učinkovitost s tem  podajalnikom za dezinfekcijsko sredstvo, ki je zasnovan za več kot pol milijona umivanj rok.****
  • Ogljično nevtralen – zmanjšan in kompenziran podajalnik za dezinfekcijsko sredstvo