Čistilo Lime pro 5L (za odstranjevanje trdovratnega vodnega kamna)

LIME-X PRO je vrhunski izdelek, zasnovan za učinkovito odstranjevanje trdovratnega vodnega kamna v različnih gospodinjskih in industrijskih okoljih. Idealna rešitev za sodobna in zahtevna čiščenja, saj zagotavlja brezhibno čistočo ter dolgotrajno zaščito naprav in površin.

Share this product

Opis

LIME-X PRO je vrhunski izdelek, zasnovan za učinkovito odstranjevanje trdovratnega vodnega kamna v različnih gospodinjskih in industrijskih okoljih. Ta močna formulacija je idealna rešitev za odstranjevanje vodnega kamna v grelnikih vode, pralnih in pomivalnih strojih ter na vseh kislinsko odpornih materialih, vključno s keramičnimi ploščicami, porcelanom, umetnimi masami in steklom.

LIME-X PRO se izkaže kot odlična izbira za osnovno čiščenje sanitarnih področij, bazenov, živilsko-predelovalne industrije in odstranjevanje oblog vodnega kamna na površinah iz nerjavečega jekla. S svojo formulacijo, zasnovano za uporabo v zahtevnih okoljih, zagotavlja izjemno učinkovito in varno odstranjevanje vodnega kamna ter mineralnih oblog.

LIME-X PRO hitro deluje, kar pomeni manj časa in truda pri čiščenju. Rezultati so vidni že v nekaj minutah po nanosu sredstva. Poleg tega formulacija vključuje napredne inhibicijske sestavine, ki omogočajo varno uporabo na različnih materialih, kot so keramika, porcelan, steklo in drugi kislinsko odporni materiali. Hkrati učinkovito odstranjuje rjo ter površine ščiti pred nastankom novih rjastih oblog. LIME-X PRO je idealna rešitev za sodobna in zahtevna čiščenja, saj zagotavlja brezhibno čistočo ter dolgotrajno zaščito naprav in površin.