Podajalnik za toaletni papir Mini Jumbo, Celtex Megamini, črn

Podajalnik za toaletni papir Mini Jumbo

Podajalnik za toaletni papir Mini Jumbo je robustna in funkcionalna naprava, zasnovana za učinkovito razdeljevanje toaletnega papirja v javnih in komercialnih prostorih z visokim prometom. S svojo trpežno konstrukcijo ter zmogljivostjo za velike role toaletnega papirja predstavlja zanesljivo rešitev za ohranjanje higiene in udobja uporabnikov.

Share this product

Opis

Podajalnik za toaletni papir Mini Jumbo, Celtex Megamini, črn

Podajalnik za toaletni papir Mini Jumbo

Podajalnik za toaletni papir Jumbo je funkcionalna naprava, zasnovana za učinkovito razdeljevanje toaletnega papirja v javnih in komercialnih prostorih z visokim prometom. S svojo trpežno konstrukcijo ter zmogljivostjo za velike role toaletnega papirja predstavlja zanesljivo rešitev za ohranjanje higiene in udobja uporabnikov.

Glavne značilnosti podajalnika vključujejo:

  1. Visoka kapaciteta: Zmožnost sprejemanja jumbo rolnic toaletnega papirja omogoča manjše število menjav ter s tem zmanjšuje potrebo po vzdrževanju.
  2. Enostavna uporaba: Podajalnik je opremljen z mehanizmom, ki omogoča enostavno odvijanje papirja brez zatikanja ali pretrganja, kar zagotavlja nemoteno uporabniško izkušnjo.
  3. Ergonomska zasnova: Oblika podajalnika je prilagojena za enostavno uporabo in omogoča hitro ter udobno menjavo rolnic toaletnega papirja, kar zmanjšuje čas in trud potreben za vzdrževanje.
  4. Estetska privlačnost: Sodoben dizajn podajalnika se estetsko prilega v različne prostore, kar dopolnjuje videz okolja ter zagotavlja profesionalen vtis.

Podajalnik za toaletni papir Mini Jumbo je idealna izbira za organizacije, ki potrebujejo zanesljivo, učinkovito ter trajno rešitev za razdeljevanje toaletnega papirja. S svojimi naprednimi funkcijami predstavlja nepogrešljiv dodatek za vsako okolje, kjer je potrebno zanesljivo in higiensko razdeljevanje toaletnega papirja.

Dodatne informacije

Barva

Črna

Tip

Megamini Jumbo